NL
Tickets

Hanneke Vogels: een gamechanger voor Sales

Op 8 december 2023 vindt het evenement "The Digital Future of B2B - Discover the Impact of AI" plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze dag wordt de impact van kunstmatige intelligentie (AI) op de B2B-sector verkend. Met inspirerende keynotes, break-out sessies, case studies, live demo's en workshops krijgen deelnemers inzicht in de toekomst van AI in B2B. Een van de sprekers die we met veel enthousiasme introduceren is Hanneke Vogels. Maar wie is Hanneke en waar zal ze het over hebben?

Wie is Hanneke Vogels?

Geboren en getogen in de Achterhoek, heeft Hanneke van jongs af aan een nieuwsgierige aard getoond, vanaf dat ze kon praten stelde ze al veel vragen. Haar passie voor sales begon al vroeg, in haar middelbare schoolperiode heeft ze verschillende bijbanen in de retail gehad bij bedrijven als Hema en Albert Heijn. Uiteindelijk belandde ze rond haar 25e in de B2B sales in de IT-sector. Waar ze haar door nieuwsgierigheid en héél veel vragen te stellen een enorme bak met kennis had opgebouwd. Daar ontwikkelde ze niet alleen een liefde voor sales, maar ook voor technologie. Haar ervaringen in de IT-sector, gecombineerd met haar drang naar complexiteit en efficiëntie, leidden haar naar de wereld van sales tech. Na 20 jaar in het vak besloot ze haar kennis te delen en werd ze ondernemer, schreef een boek en werd een gepassioneerde voorstander van het optimaliseren van verkoopprocessen met technologie.

Waarom "salestech"?

Hanneke's boek, "salestech - Bouw de ultieme salesmachine", is een reflectie van haar passie voor zowel sales als technologie. Zelf is Hanneke gek op lezen en wilde al een lange tijd haar eigen boek schrijven. Ze zag een kloof in de markt; terwijl de B2C-sector al volop gebruikmaakt van technologie, bleef de B2B-sector achter. Haar boek is bedoeld om de angst voor technologie weg te nemen en te laten zien dat technologie helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

De impact van AI op B2B-verkoop

Volgens Hanneke is AI al volledig verweven in haar eigen sales en de manier waarop ze klanten helpt. Ze benadrukt het belang van data en stelt dat veel bedrijven AI nog steeds gebruiken zoals ze Excel vroeger gebruikten - zonder het volledige potentieel te benutten. Ze stelt: “We kunnen wel denken dat AI een wonderkind is, maar zolang je niet begrijpt wat het doet en als je je eigen data niet op orde hebt, heeft het gebruik maken ervan geen nut.”

Wat kunnen deelnemers verwachten van Hanneke's sessie?

Hanneke wil de deelnemers handvatten geven om te beoordelen wat een goede AI is in een tool. Ze wil dat ze kunnen meten hoe goed de AI-componenten zijn in de tools die ze overwegen. Ze zal ook praktische tips delen, zoals het gebruik van meeting links via tools als HubSpot of Calendly, om het sales proces te stroomlijnen.

Conclusie

Hanneke Vogels is een kracht om rekening mee te houden in de wereld van B2B sales en technologie. Haar diepgaande kennis, gecombineerd met haar passie voor het vak, maakt haar tot een must-see spreker op "The Digital Future of B2B". Mis haar sessie niet als je wilt leren hoe je AI effectief kunt integreren in je verkoopstrategieën.

Dit gesprek met Hanneke Vogels geeft slechts een glimp van wat je kunt verwachten op het evenement "Digital Future of B2B: Discover the Impact of AI." Als je meer wilt weten over de fascinerende wereld van AI en hoe het de toekomst van de B2B kan vormgeven, zorg er dan voor dat je dit evenement niet mist. Het belooft een inspirerende dag te worden vol inzichten en innovatie. Koop nu je tickets (OP = OP) en bereid je voor om de toekomst van AI te ontdekken! 

Tickets

Picture of Sophie Derks
Sophie Derks

Marketingcoördinator