NL
Tickets

Campusbedrijven, zoals Philips, NXP, IBM en Intel, bepalen strategisch welke kennis, kunde en R&D faciliteiten zij delen om sneller, beter en klantgerichter te kunnen innoveren. Dit doen ze  met name de toepassingsgebieden Health, Energy en Smart Environments. Gelegen in het hart van Brainport zijn de Campusbedrijven verantwoordelijk voor bijna 40% van alle patentaanvragen in Nederland.

Conferentiecentrum The Strip

Wanneer je uitkijkt over de waterpartij langs The Strip, vergeet je bijna dat om je heen ruim 300 bedrijven en onderzoeksinstituten werken aan de technologische innovaties van morgen. Briljante breinen van over de hele wereld vormen op de slimste vierkante kilometer van Nederland een innovatieve hightech community. Zij geven vorm aan toekomstige producten en technologieën die impact hebben op de levens van miljoenen mensen. Dit creëert een unieke sfeer die je nergens anders aantreft welke perfect aansluit bij het event; The digital future of B2B.
Scherm­afbeelding 2023-07-18 om 14.02.41
Routebeschrijving

Parkeren

Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid in één van de 5 overdekte parkeergarages op het terrein van de High Tech Campus.

b2b-digital-future

Beperkt aantal tickets

Mis deze unieke kans niet om jouw bedrijf te transformeren en voorop te lopen in de digitale revolutie.

Bestel je tickets en ontdek de toekomst van B2B!

In samenwerking met