NL
Tickets

Danielle Navas-Brandt: de kracht van assignment selling in B2B

In de dynamische wereld van B2B-merkstrategie, sales en marketing is het essentieel om te begrijpen wat klanten en prospects echt willen weten. Danielle Navas-Brandt, met haar rijke ervaring in merkstrategie en contentmarketing, heeft dit tot een kunst verheven. Danielle's reis begon met een passie voor branding, aangewakkerd door haar achternaam 'Brandt' en haar specialisatie in Brand Management en Brand Strategy tijdens haar MBA aan de Boston University. Ze heeft bedrijven geholpen hun merkpersoonlijkheid te definiëren en te vertalen naar effectieve contentmarketingstrategieën. Haar focus ligt op het opbouwen van vertrouwen door het beantwoorden van de vragen die prospects hebben, vooral in een tijd waarin 80% van de buyer's journey online plaatsvindt.

Assignment selling

Een van de methodieken die Danielle heeft omarmd, is het concept van 'They Ask, You Answer'. Dit concept, geïntroduceerd door Marcus Sheridan, draait om het beantwoorden van de vragen van klanten en prospects op een manier die vertrouwen opbouwt en het verkoopproces versnelt. Danielle's aanpak, genaamd "Assignment Selling", gaat nog een stap verder. Ze geeft prospects 'huiswerk' voorafgaand aan het eerste gesprek, waardoor veelgestelde vragen al worden beantwoord en er meer tijd is om dieper in te gaan op specifieke problemen. Op deze manier optimaliseer je de gesprekstijd en behaal je het beste resultaat. 

Waarom zou je Danielle's sessie bijwonen?

Danielle's breakout sessie belooft inzichten te bieden in hoe je het verkoopproces kunt versnellen door effectief gebruik te maken van content. Een van de meest overtuigende voorbeelden die ze deelt, is een B2B IT-bedrijf dat het verkoopproces van 90 dagen naar slechts 10 dagen heeft teruggebracht door "Assignment Selling" toe te passen. Wil je weten hoe je dit resultaat ook voor jouw bedrijf kunt realiseren? Zorg er dan zeker voor dat je bij deze sessie aanwezig bent.

Daarnaast, voor degenen die aanwezig zijn, is er een kans om een exemplaar van haar boek te winnen. Een kans die je zeker niet wilt missen!

Conclusie

Danielle Navas-Brandt is niet zomaar een expert in haar vakgebied; ze is iemand die de kracht van het beantwoorden van vragen heeft omarmd en dit heeft vertaald naar tastbare resultaten voor bedrijven. Haar sessie op "The Digital Future of B2B" is een must voor iedereen die op zoek is naar innovatieve manieren om hun B2B-marketing en sales te verbeteren.

Dit gesprek met Danielle Navas-Brandt geeft slechts een glimp van wat je kunt verwachten op het evenement "Digital Future of B2B: Discover the Impact of AI." Als je meer wilt weten over de fascinerende wereld van AI en hoe het de toekomst van de B2B kan vormgeven, zorg er dan voor dat je dit evenement niet mist. Het belooft een inspirerende dag te worden vol inzichten en innovatie. Koop nu je tickets (OP = OP) en bereid je voor om de toekomst van AI te ontdekken! 

Tickets

Picture of Dangelo Rietbergen
Dangelo Rietbergen

HubSpot Marketeer