NL
Tickets
Keynote

AI trends & fundamentals

Er wordt veel gesproken en geschreven over kunstmatige intelligentie. Maar wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal? Wat kan deze technologie wel en wat niet? Is generatieve AI beperkt tot ChatGPT, of zijn er bredere toepassingen mogelijk? In zijn keynote zal Remy Gieling antwoord geven op deze brandende vragen.

Remy gieling

Written byRemy Gieling

Techwatcher | Co-Founder Ai.nl

Remy Gieling, 34 jaar jong, is een gepassioneerde technologie-expert met een diepgaande specialisatie in kunstmatige intelligentie. Maar Remy is meer dan alleen een expert in technologie; hij is ook een dynamische presentator, bekend van radio, televisie (RTLZ) en tal van live events, waar hij zijn kennis en enthousiasme voor innovatie deelt.

Als toegewijde techwatcher heeft Remy een vinger aan de pols van de meest baanbrekende innovaties in AI, zoals ChatGPT en Midjourney. Hij heeft een uniek vermogen om de impact van deze technologieën op bedrijven en de arbeidsmarkt helder en inzichtelijk te maken.

🚀 Oprichter en Partner van ai.nl In zijn rol als oprichter en partner van ai.nl zet Remy zijn expertise in om bedrijven en organisaties te begeleiden in hun ontdekkingsreis door de mogelijkheden van data en AI. Hij is gedreven om anderen te helpen de kracht van AI te ontsluiten en te benutten om zo een voorsprong te behalen in de moderne, digitale wereld.

Breakout sessie: Na zijn inspirerende keynote, nodigt Remy je uit om samen nog een laagje dieper te duiken in de wereld van AI tijdens een interactieve breakoutsessie. Hier zal hij een praktische en diepgaande blik werpen op hoe je AI en robotisering strategisch kunt inzetten om maximale business impact te realiseren, en dat al op korte termijn!