NL
Tickets
Dagvoorzitter

Ronnie Overgoor

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen.
Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.

ronnie_overgoor-29-scaled

Written byRonnie Overgoor

Dagvoorzitter | Presentator | Interviewer

Ronnie heeft meer dan 10 jaar ervaring en staat zo’n 50-80 keer per jaar op een podium of in een studio. Groot en klein. Deze ervaring gebruikt hij bij ieder nieuw event dat op zijn pad komt.  

Altijd een belangrijk aspect: de interactie met de zaal of de online kijker. Of het nu een grote zaal met 1000 ondernemers is of een online bijeenkomst met 20 onderwijsspecialisten, Ronnie maakt makkelijk contact en gaat met ze aan de slag.

Energie en humor
En tot slot twee kenmerken die Ronnie het meest karakteriseren: energie en humor. De twee belangrijkste wapens, mits goed ingezet, die van een goed event een top event maken.

Daarnaast is Ronnie actief met 7DTV, het #1 YouTube kanaal voor ondernemers.