NL
Tickets
Breakout

Op weg naar een nieuwe balans tussen mens en machine

We zien dat AI een steeds grotere rol gaat spelen in ons leven en werk. Zeker na de introductie van Gen AI. In haar lezing neemt Margot ons mee in deze ontwikkeling en wat dit betekent aan de mens-kant van de organisatie. “We are moving up the value chain”, zegt ze. Hoe zit dat, en hoe benutten we die kansen voor onze eigen medewerkers en voor onze klanten?

MVB-Def-TTL-L-JPEG-49-1024x767

Written byMargot van Brakel

Speaker | author

Margot heeft meer dan 20 jaar ervaring met het begeleiden van transformaties in de corporate wereld. Meer en meer wordt transformatie gedreven door de snelle ontwikkeling van technologie. Om mensen hier goed in te begeleiden is ze zelf onderzoek gaan doen, gaan experimenteren en hierover gaan spreken. Als spreker deelt ze haar ervaring, kennis en visie.

Dat is de professionele Margot, maar tegelijkertijd is ze ook gewoon een mens, met menselijke uidagingen en vragen. In 2012 kreeg haar oudste dochter een depressie. Haar eigen reactie op deze uitdaging deed haar nadenken over wat we aan onze kinderen doorgeven. Bouwen aan een betere wereld, een betere werkplek, gaat hand in hand met het opbouwen van een gezonde duurzame kijk op onszelf en onze waarde als mens.

Eind 2019 verscheen haar boek ‘De mens van morgen – van Homo Sapiens naar Homo Conexus ‘, waarin ze dit alles aan elkaar knoopt en het concept Homo Conexus introduceert.