NL
Tickets
Breakout

Prompt Power: Ontdek het geheim van effectief prompten

Stel je voor: je typt een paar woorden in, en voilà – ChatGPT opent een wereld van mogelijkheden. Maar hoe stel je de perfecte vraag? Dat is waar deze sessie om draait!
Ontdek hoe je met slimme, doordachte prompts meer tijd, creativiteit en resultaat uit je werk haalt.

Je leert niet alleen wat prompts zijn, maar ook hoe je ze effectief kunt inzetten om precies te krijgen wat je nodig hebt. Of het nu gaat om het verkrijgen van duidelijke antwoorden, het genereren van creatieve ideeën of het vinden van oplossingen, de sleutel ligt in het stellen van de juiste vragen.

Lizzy deelt niet alleen haar geheimen over het formuleren van krachtige prompts, maar ze rust je ook uit met een arsenaal aan slimme tips en trucs om AI-tools zoals ChatGPT voor je te winnen.

Leer de kunst van het vragen stellen en ontdek hoe je met de juiste prompts je AI-beleving naar een hoger niveau tilt.

Foto Lizzy Prins

Written byLizzy Prins

Spreker over toekomst van AI in Bedrijven & AI in Marketing

Lizzy Prins is een changemaker, visionair en spreker op het gebied van AI, ChatGPT en de toekomst van werk. De visie van Lizzy is duidelijk: met de kracht van technologie kunnen we meer ruimte creëren voor menselijke meerwaarde.

Al op jonge leeftijd droomde Lizzy van een persoonlijke robot. Diepgeworteld in haar carrière is een onverzadigbare honger om de nieuwste technologieën en de meest innovatieve tools te ontdekken om slimmer te werken. Lizzy is niet alleen een technologieliefhebber; ze is een echte kampioen die gelooft in de onmisbare, unieke waarde die mensen bieden. Haar passie voor technologie heeft geleid tot een glasheldere visie: een wereld waarin technologie en de menselijke maat elkaar niet alleen aanvullen maar elkaar ook op magische wijze versterken!