NL
Tickets
Breakout

AI in de praktijk: 7 jaar do's en don'ts, successen en mislukkingen vanuit 200+ use cases

Tijdens deze sessie duikt Jeroen de Haas, in de wereld van AI-toepassingen binnen bedrijfsprocessen. Vanuit zijn 7 jaar ervaring biedt Jeroen een diepgaand inzicht in de do's en don'ts, successen en mislukkingen van AI-implementaties.

Jeroen zal enkele boeiende use cases presenteren die hij gedurende zijn carrière heeft ondervonden. Deze real-world voorbeelden helpen niet alleen om de kracht en beperkingen van AI te begrijpen, maar ook om de belangrijkste lessen die eruit getrokken kunnen worden te delen.

Bereid je voor op een verhelderende sessie waarin je leert van echte ervaringen en praktijkgerichte inzichten die je direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Image Jeroen de Haas 2

Written byJeroen de Haas

Founder and leader of PIPPLE

Jeroen (46) is de oprichter en chef van Pipple. Hij heeft een achtergrond in Econometrie en 20 jaar ervaring in verschillende analytische, commerciële en leiderschapsrollen. Pipple is overtuigd van de kracht van wiskunde en A.I. om bij te dragen aan een betere wereld voor haar klanten en de samenleving met als missie om de Nobelprijs voor Data Science te winnen. Pipple heeft de afgelopen 7 jaar ruim 200 data en A.I. oplossingen in de praktijk ontwikkeld in diverse domeinen.