NL
Tickets
Breakout

The Future is Now: AI and Data Analytics in Sales & Marketing

We beginnen aan een fascinerende reis door het dynamische landschap van sales en marketing, waarbij we onderzoeken hoe AI en data analytics niet alleen ons heden vormgeven, maar ook de weg vrijmaken voor een toekomst vol mogelijkheden. We richten ons op de directheid en relevantie van deze technologieën en geven je inzicht in hoe ze een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we het gedrag van consumenten begrijpen, marketingcampagnes optimaliseren en verkoopgroei stimuleren.

Terwijl we ons in dit onderwerp verdiepen, nodigen we je uit om je geest open te stellen voor het transformatieve potentieel van AI en Data Analytics. Laten we samen onderzoeken hoe 'de toekomst nu is' en hoe we deze geavanceerde technologieën kunnen inzetten om meer impactvolle, efficiënte en innovatieve strategieën te creëren in de wereld van verkoop en marketing.

DSPH_Selectie_EBPI_Eccentrade_132

Written byJean Richard Witteveen

CEO Jiggr

Omdat ik mijn tweede succesvolle startup, JIGGR, heb opgericht op basis van de principes van datagestuurde besluitvorming, heb ik de transformerende kracht van deze technologieën aan den lijve ondervonden. JIGGR staat als een testament voor het potentieel van data analytics en AI bij het ontwikkelen van strategieën die niet alleen aanslaan bij ons doelpubliek, maar ook impactvolle resultaten opleveren.

We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk in het bedrijfsleven - een tijdperk waarin Artificial Intelligence en Data Analytics niet alleen modewoorden zijn, maar kerncomponenten die onze strategieën in sales en marketing aansturen.