NL
Tickets
Breakout

AI Integration for people

Of je nu een ervaren communicatieprofessional, leider of beginner bent, je zult waarschijnlijk multi-modal AI (tekst, video, audio, visueel) moeten integreren in je teams en workflows. AI-integratie is een workflow die zich bezighoudt met evaluatie, bewustwording van bijscholing, het leren van de basisprincipes en het opstellen van een strategische routekaart.

2023-08-25 Female Ventures fiona vert

Written byFiona Passantino

Speaker | Writer | YouTuber | Blogger | Podcaster | Comic book maker

Fiona Passantino ondersteunt professionals om hun werkgerelateerde communicatie, betrokkenheid en inspiratie te verbeteren. Ze helpt leiders en teams met bewustwording en integratie van AI, leiderschapszichtbaarheid, betrokkenheid van medewerkers en het creëren van inhoud. Dit doet ze als spreker, workshopfacilitator, trainer of als 1:1 executive coach.

Fiona's AI-opleiding komt voort uit een recente MBA-masteropleiding met een speciale focus op Leiderschap en AI aan de Business School van de Universiteit van Amsterdam. Als frequente spreker, trainer, facilitator, blogger en de winnaar van de UK Business Book Award 2023 voor haar boek "Comic Books for Executives", staat Fiona op het punt haar aankomende boek, "The AI-Powered Professional", uit te brengen in oktober. Ze is de presentator van de podcast "Post-Covid Leadership Advice". Haar bedrijf is Executive Storylines.