NL
Tickets
Breakout

Hoe maak je digitale business transformatie succesvol?

Andries' expertise in het vraagstuk "Hoe maak je digitale business transformatie succesvol?" is ongeëvenaard. Hij begrijpt als geen ander dat het implementeren van tools niet voldoende is; het vereist een volledige business transformatie. Door zijn dagelijkse internationale ervaring en diepgaande kennis kan hij opvallende voorbeelden en anekdotes delen die de essentie van digitale transformatie belichten.

Andries FEIEKMA

Written byAndries Feikema

Global Director Procurement Digitalization & Transformation DSM

Andries is een vooraanstaande professional in Procurement en Supply Chain Management met meer dan twintig jaar wereldwijde ervaring. Hij is een pionier in digitale inkoop, transformatie en verandermanagement en heeft succesvolle resultaten behaald in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en Europa. Hij heeft leidinggevende posities bekleed in zowel profit- als non-profit organisaties, waaronder Blue Chip en Fortune 500 bedrijven.

Andries staat bekend om het revitaliseren van inkoopentiteiten en het leiden van innovatieve inkoopoperaties, en heeft wereldwijd prijswinnende digitaliseringstransformaties voor inkoop geleid. Zijn expertise omvat strategische visie, bedrijfstransformatie, inkoopexcellentie, veranderingsmanagement en inkoopdigitalisering. Met meer dan tien jaar internationale ervaring is zijn impact aanzienlijk.

Andries is een veelgevraagd keynote spreker op inkoop- en digitaliseringsconferenties, universiteiten en leiderschapsprogramma's. Zijn inzichten over digitalisering van inkoop en de impact ervan op individuen en organisaties zijn zeer gewaardeerd.