#DFB2B | Why | Roeland Dietvorst

Roeland Dietvorst

Scientific Director bij ISAM

Tijd: 9.30 - 10.30

Als Neuropsycholoog doet Roeland Dietvorst o.a. onderzoek naar de brein mechanismen die ons koopgedrag sturen. Daarnaast is Roeland actief als professor bij het Institute for Sales en Account Management (ISAM) en bij het European Institute for Brand management (EURIB).

Roeland: 'Bij Neurolab verbeteren we de return of investment door het verbeteren van belangrijke aspecten in strategieën die door ons bewuste brein over het hoofd worden gezien. We passen inzichten en technieken toe uit de neurowetenschappen om onze klanten te helpen een publiek aan te spreken en gedrag te veranderen'.

ISAM houdt zich bezig met vakinhoudelijke postacademische sales opleidingen, masterklassen en maatwerkprogramma's. Ze richten zich op het combineren van best practices en praktijkervaringen met wetenschappelijke kennis, methoden en technieken. ISAM is hierbij verbonden aan de Erasmus universiteit van Rotterdam. Als professor bij ISAM richt Roeland zich binnen zijn lezingen op persuasieve communicatie.

Tijdens de keynote sessie op the Digital Future of B2B zal Roeland het hebben over de onderliggende processen die ons koopgedrag sturen. Leer over nieuwe inzichten die ten grondslag liggen aan het gedrag van de mens en doe kennis op over de mogelijkheden van deze inzichten.

Understanding the inner workings of the brain

meer sprekers

Bekijk andere inspirerende sprekers
Heike van der Woerd + Jan Bons De AfspraakFabriek
Anne-Marie Fokkens Booming Brabant
Marieke Heesakkers Berkvens Deursystemen
Hans Molenaar Beeckestijn Business School
Jeroen Rietvelt Visser & Visser
Hans Buskens PieterBas Automatisering
Patrick Janssen Cisco Systems
Albert Mensinga Albert Mensinga Creative
Ian Stanley HubSpot
Ronald Velten IBM Europe
Henry Robben Nyenrode Business Universiteit
Mark Appel Exact
Patrick Maes CPI-Consulting
Allard van Veelen Vanderlande Industries
Leon van Melick FranklinCovey Benelux
Ian Stanley HubSpotMeer dan 20 sessies, workshops, inspiratie, tips & tricks en demo's. Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk.

Een evenement van

Webs

Partners #DFB2B 2016

Partners