#DFB2B | What | Marije van Donselaar

Marije van Donselaar

Head of Marketing Business market bij NUON

Tijd: 15.30 - 16.15

Marije is bij NUON verantwoordelijk voor de positionering van NUON in de zakelijke markt en alle marketingactiviteiten die daarbij komen kijken.

Marije is bij NUON verantwoordelijk voor de positionering van NUON in de zakelijke markt en alle marketingactiviteiten die daarbij komen kijken.

Na haar MSc in Business Administration te hebben gehaald aan de Nyenrode Business University is ze eerst aan de slag gegaan binnen verschillende nationale en internationale commerciële managementfuncties.

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van sales, marketing en productmanagement, waaronder 10 jaar ervaring in de energie-industrie is Marije nu verantwoordelijk voor de marketingstrategie bij NUON. En met succes! Zo is NUON in 2015 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste online aanbieder van energiecontracten.

Hoe Marije de marketing bij NUON neer heeft gezet en dit tot een succes heeft weten te maken, licht ze uit tijdens haar break-out sessie op dit event.

meer sprekers

Bekijk andere inspirerende sprekers
Albert Mensinga Albert Mensinga Creative
Anne-Marie Fokkens Booming Brabant
Henry Robben Nyenrode Business Universiteit
Ronald Velten IBM Europe
Mark Appel Exact
Jeroen Rietvelt Visser & Visser
Ian Stanley HubSpot
Patrick Janssen Cisco Systems
Heike van der Woerd + Jan Bons De AfspraakFabriek
Allard van Veelen Vanderlande Industries
Hans Buskens PieterBas Automatisering
Patrick Maes CPI-Consulting
Marieke Heesakkers Berkvens Deursystemen
Hans Molenaar Beeckestijn Business School
Ian Stanley HubSpot
Leon van Melick FranklinCovey BeneluxMeer dan 20 sessies, workshops, inspiratie, tips & tricks en demo's. Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk.

Een evenement van

Webs

Partners #DFB2B 2016

Partners