#DFB2B | Why | Leon van Melick

Leon van Melick

Practice Leader, Sales Performance bij FranklinCovey Benelux

Tijd: 10.30 - 11.15

Leon is als Trainer/Consultant werkzaam bij kantoren van Franklin Covey in Duitsland en de BeNeLux. Wereldwijd is hij actief in meer dan 30 landen en helpt hij bedrijven over de hele wereld hun sales performance te verbeteren. Zijn succes zit hem in zijn enthousiasme, 24 jaar ervaring en expertise in het veld van o.a. Cultural Change, Sales Performance en Personal Leadership.

Aan de hand van trainingen, consultancy en de inzichten van Steven Covey helpt Leon bedrijven om hun salescultuur te beïnvloeden in de gewenste richting. Hierbij worden de diensten van Franklin Covey voornamelijk ingezet als er sprake is van een transformatie die een bedrijf door wil maken. Het doel van de training is om een verandering te weeg te brengen in skills, tools en met name mindset.

Franklin Covey heeft recentelijk een gewaagde beslissing gemaakt en besloten om alle kennis, technieken en ervaring die zij hebben openbaar te maken voor mensen; Een All Access Pass, die al hun geheimen bloot geeft.

Waarom ze bij Franlin Covey hebben besloten dit te doen en tips en tricks over hoe je nu als bedrijf zelf het beste een cultuur omslag in kunt gaan, hoor je tijdens de break-out sessie van Leon van Melick.

Franklin Covey medewerkers in Het Nieuwe Werken:

meer sprekers

Bekijk andere inspirerende sprekers
Hans Molenaar Beeckestijn Business School
Albert Mensinga Albert Mensinga Creative
Marieke Heesakkers Berkvens Deursystemen
Heike van der Woerd + Jan Bons De AfspraakFabriek
Ronald Velten IBM Europe
Ian Stanley HubSpot
Patrick Maes CPI-Consulting
Mark Appel Exact
Henry Robben Nyenrode Business Universiteit
Patrick Janssen Cisco Systems
Anne-Marie Fokkens Booming Brabant
Hans Buskens PieterBas Automatisering
Ian Stanley HubSpot
Allard van Veelen Vanderlande Industries
Jeroen Rietvelt Visser & VisserMeer dan 20 sessies, workshops, inspiratie, tips & tricks en demo's. Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk.

Een evenement van

Webs

Partners #DFB2B 2016

Partners