#DFB2B | How | Kristien Janssen

Kristien Janssen

Sales & Marketing Director bij Selecta

"Dream it, Believe it, Achieve it!" Het motto van Kristien Janssen, Sales en Marketing Director bij Selecta. Na een master's degree in Rechten te hebben gehaald in Leiden, is Kristien eerst aan de slag gegaan bij Randstad. Na bijna 10 jaar ervaring hier werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en is ze in 2013 begonnen bij Selecta.

Binnen deze functie werd het haar taak om de ambitie van Selecta waar te maken: De nummer één zijn in koffiebeleving, op kantoor en onderweg. Dit vroeg om herpositionering van de identiteit en dienstverlening. Kristien was hierin samen met haar team vooral verantwoordelijk voor groei; de groei van de omzet en met name van de klanttevredenheid.

Deze rol wist ze goed in te vullen en vandaar dat ze eerder dit jaar werd uitgeroepen tot ‘Commercieel Directeur van het jaar’ tijdens het sales event van de SMA (Sales Management Association).

In haar break-out sessie vertelt Kristien over haar case bij Selecta en hoe zij hiermee Commercieel Directeur van het jaar is geworden. 'Don't sell a product, solve a problem!'

Kristien Janssen inspireert als Commercieel Directeur van het Jaar. Lees hier het artikel.

meer sprekers

Bekijk andere inspirerende sprekers
Ronald Velten IBM Europe
Albert Mensinga Albert Mensinga Creative
Jeroen Rietvelt Visser & Visser
Allard van Veelen Vanderlande Industries
Leon van Melick FranklinCovey Benelux
Heike van der Woerd + Jan Bons De AfspraakFabriek
Ian Stanley HubSpot
Henry Robben Nyenrode Business Universiteit
Mark Appel Exact
Patrick Maes CPI-Consulting
Hans Buskens PieterBas Automatisering
Patrick Janssen Cisco Systems
Ian Stanley HubSpot
Anne-Marie Fokkens Booming Brabant
Marieke Heesakkers Berkvens Deursystemen
Hans Molenaar Beeckestijn Business SchoolMeer dan 20 sessies, workshops, inspiratie, tips & tricks en demo's. Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk.

Een evenement van

Webs

Partners #DFB2B 2016

Partners