#DFB2B | What | Heike van der Woerd + Jan Bons

Heike van der Woerd + Jan Bons

Management consulting bij De AfspraakFabriek

Jan Bons en Heike van der Woerd zijn de oprichters van o.a. De AfspraakFabriek. Hiermee organiseren ze open beldagen waar mensen die moeite hebben met het maken van een sales call een dag intensief hiermee bezig zijn. Ze creëren een omgeving waarin mensen zelf succesvol kunnen zijn.

De mannen zijn begonnen met De AfspraakFabriek na met elkaar gewerkt te hebben bij consultancy bureau Bellhill. Hier waren beiden actief in het sales proces en ondersteunden bedrijven bij het uitlijnen van de sales activiteiten en opbrengsten.

Met de modernisering van de economie nam de effectiviteit van cold calling af. Maketing ging een steeds grotere rol spelen in het hele verhaal en daarom was het tijd voor Jan en Heike om het concept van Bellhill achter zich te laten. Nu houden ze zich bezig met de hele funnel; van het binnenhalen van de eerste marketing leads tot het daadwerkelijk vastleggen van een afspraak. De AfspraakFabriek is hier onderdeel van.

Wil je weten hoe je voor jouw bedrijf de connectie kunt maken tussen je marketing- en sales afdeling? Weet jij wanneer het in deze funnel tijd is om de telefoon op te pakken en je potentiële klant te bellen, maar ook wat hem dan precies gaat vertellen?

In de interactieve break-out sessie van Heike en Jan nemen ze je mee in hun reis en kom je er achter hoe je de funnel voor jouw bedrijf compleet kunt maken en waar je nu het beste de contactmomenten met je klant in kunt zetten.

‘Offline en online persoonlijk contact cruciaal in B2B’. Lees hier het artikel.

meer sprekers

Bekijk andere inspirerende sprekers
Ronald Velten IBM Europe
Marieke Heesakkers Berkvens Deursystemen
Hans Molenaar Beeckestijn Business School
Anne-Marie Fokkens Booming Brabant
Albert Mensinga Albert Mensinga Creative
Patrick Maes CPI-Consulting
Patrick Janssen Cisco Systems
Allard van Veelen Vanderlande Industries
Ian Stanley HubSpot
Mark Appel Exact
Henry Robben Nyenrode Business Universiteit
Hans Buskens PieterBas Automatisering
Leon van Melick FranklinCovey Benelux
Ian Stanley HubSpot
Jeroen Rietvelt Visser & VisserMeer dan 20 sessies, workshops, inspiratie, tips & tricks en demo's. Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk.

Een evenement van

Webs

Partners #DFB2B 2016

Partners