#DFB2B | Why | Hans Molenaar
Hans Molenaar

Hans Molenaar

Directeur bij Beeckestijn Business School

Tijd: 10.30 - 11.15
Onderwerp: Van digital marketing naar digital business

Hans Molenaar is directeur van Beeckestijn Business School en tevens voorzitter van het Platform voor Innovatie in Marketing (PIM). Hans houdt zich inhoudelijk met name bezig met marketing innovatie, digitale marketing in B2B, CRM en sales & marketingstrategie.

Hans heeft een internationale sales & marketing achtergrond en gewerkt voor zowel grote corporates als start-ups zoals o.a. AT&T, NCR, Royal Bank of Scotland, Novis, 404-network en het Zwitsere E-banking Solutions.

Hans is initiatiefnemer van het marketingtrendrapport dat jaarlijks verschijnt. Daarnaast is hij jury voorzitter van de Marketeer of the Year, Marketing Literatuurprijs en de Marketing Wetenschapsprijs.

Door zijn ervaring en kennis op dit gebied weet Hans als geen ander dat de marketing zich naar het digitale vlak gaat verplaatsen. Echter, het gaat niet alleen om digitaal aanwezig zijn, je moet waarde toe kunnen voegen om mee te spelen in dit veld. Dit betekent voor marketeers dat ze verder moeten kijken naar de klantbeleving en het services stuk. Een transitie van gewone digitale marketing naar een stapje verder: Digital business.

In de break-out sessie van Hans Molenaar gaat hij verder in op hoe je dit als bedrijf kunt bereiken en hoe je waarde toe kunt voegen aan de bestaande markt.

meer sprekers

Bekijk andere inspirerende sprekers
Henry Robben Nyenrode Business Universiteit
Hans Buskens PieterBas Automatisering
Allard van Veelen Vanderlande Industries
Patrick Janssen Cisco Systems
Ronald Velten IBM Europe
Leon van Melick FranklinCovey Benelux
Marieke Heesakkers Berkvens Deursystemen
Ian Stanley HubSpot
Heike van der Woerd + Jan Bons De AfspraakFabriek
Patrick Maes CPI-Consulting
Albert Mensinga Albert Mensinga Creative
Anne-Marie Fokkens Booming Brabant
Jeroen Rietvelt Visser & Visser
Ian Stanley HubSpot
Mark Appel ExactMeer dan 20 sessies, workshops, inspiratie, tips & tricks en demo's. Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk.

Een evenement van

Webs

Partners #DFB2B 2016

Partners