#DFB2B | Why | Gijs van den Broek

Gijs van den Broek

CCO bij WeMarket

Tijd: 10.30 - 11.15

Gijs van den Broek is Chief Commercial Officer bij www.wemarket.com. WeMarket is het recent gelanceerde en ’s werelds eerste business-to-business only online marktplaats waarbij inkopers en leveranciers bijeen worden gebracht voor een persoonlijke, veilige en transparante wereldhandel. De marktplaats is toegankelijk voor alle industrieën en maakt het mogelijk om eenvoudig wereldwijd handel te drijven met betrouwbare bedrijven, van bekende merken tot distributeurs, groothandels, retailers en stocklot traders. Producten omvatten nieuwe collecties, huidige voorraden, oude voorraden, gerepareerde items en geretourneerde handelswaar.

Gijs gaat tijdens zijn breakout sessie op kennisevent Digital Future of B2B (DFB2B) dieper in op de toekomstplannen van het bedrijf: “Het gebruik van WeMarket is - net als WeTransfer - gratis. Wat we van WeTransfer leerde is dat je winst kunt maken als je veel gebruikers hebt en voor extra diensten een klein beetje geld vraagt. Na verloop van tijd gaan we een aantal premium features aanbieden, waarvoor je moet betalen als je daar gebruik van maakt. Hoe meer mensen daar gebruik van maken des te winstgevender. Ons doel is om de wereldhandel te bevorderen en binnen een paar jaar een miljoen gebruikers te verwelkomen.”

meer sprekers

Bekijk andere inspirerende sprekers
Allard van Veelen Vanderlande Industries
Anne-Marie Fokkens Booming Brabant
Patrick Maes CPI-Consulting
Ronald Velten IBM Europe
Ian Stanley HubSpot
Mark Appel Exact
Patrick Janssen Cisco Systems
Marieke Heesakkers Berkvens Deursystemen
Hans Buskens PieterBas Automatisering
Jeroen Rietvelt Visser & Visser
Heike van der Woerd + Jan Bons De AfspraakFabriek
Henry Robben Nyenrode Business Universiteit
Ian Stanley HubSpot
Leon van Melick FranklinCovey Benelux
Hans Molenaar Beeckestijn Business School
Albert Mensinga Albert Mensinga CreativeMeer dan 20 sessies, workshops, inspiratie, tips & tricks en demo's. Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk.

Een evenement van

Webs

Partners #DFB2B 2016

Partners