#DFB2B | What | Allard van Veelen

Allard van Veelen

Marketeer bij Vanderlande Industries

Tijd: 15.30 - 16.15

Allard van Veelen: Marketeer bij Vanderlande en Bourgondiër in hart en nieren. Na eerst een aantal jaar actief te zijn geweest binnen de marketing van Molex en Ricoh is Allard in 2013 aan het werk gegaan bij Vanderlande als Group Leader Products & Marketing.

Binnen deze functie houdt Allard zich voornamelijk bezig met het online portal voor spare parts. "We hebben onszelf bij het lanceren van het online portal een ambitieus doel gesteld: In 2020 de nummer 1 zijn op het gebied van spare parts". Door 15 jaar ervaring in het veld van ict industrie, business development, marketingstrategieën en communicatie en met name door zijn creativiteit, slimme en pragmatische aanpak hoopt Allard dit doel te realiseren.

Ondanks de kwaliteiten waar Allard over beschikt, zorgde deze omslag binnen Vanderlande toch ook voor uitdagingen. Door de omvang van het bedrijf en de complexiteit van de systemen die het verkoopt, is het opzetten van een online portal niet makkelijk geweest.

Allard neemt je mee door deze ontwikkeling bij Vanderlande en legt uit hoe zij het voor elkaar hebben gekregen om een succesvol online portal neer te zetten én daarbij de steun van de werknemers hebben weten te behouden.

meer sprekers

Bekijk andere inspirerende sprekers
Heike van der Woerd + Jan Bons De AfspraakFabriek
Anne-Marie Fokkens Booming Brabant
Patrick Maes CPI-Consulting
Leon van Melick FranklinCovey Benelux
Patrick Janssen Cisco Systems
Marieke Heesakkers Berkvens Deursystemen
Ian Stanley HubSpot
Hans Buskens PieterBas Automatisering
Ian Stanley HubSpot
Albert Mensinga Albert Mensinga Creative
Ronald Velten IBM Europe
Henry Robben Nyenrode Business Universiteit
Mark Appel Exact
Jeroen Rietvelt Visser & Visser
Hans Molenaar Beeckestijn Business SchoolMeer dan 20 sessies, workshops, inspiratie, tips & tricks en demo's. Een dag om van en met elkaar te leren hoe je beter zaken kunt doen in het digitale tijdperk.

Een evenement van

Webs

Partners #DFB2B 2016

Partners